Tjeneste

Veiarbeid

Bygging og utbedring av vei er en av Brødrene Dokken sine aller viktigste kompetanser. En lang rekke med veiprosjekter har gitt bedriften ett stort fortrinn i hvordan slike prosjekter løses på best mulig måte både for kunde og publikum.

Vi er stolte over den utviklingen bedriften har hatt på dette feltet og at vi i dag kan skilte med å være en solid og betydelig aktør på Østlandet innenfor veiprosjekter.

Vegarbeid

Utbedring og bygging av veg

De siste tiårene har Brødene Dokken bygget og utbedret veier på store deler av Østlandet. Både veier med lite og mye trafikk, som utførelsesentrepriser, som totalentrepriser og i samspill.
Fra 2019-2023 ble det gjennomført et utbedringsprosjekt av E16 som ble utført etter «Valdresmodellen». Dette var et pilotprosjekt for Statens Vegvesen, og ble gjennomført som et aktivt samspill. Det ble et vellykket prosjekt på alle måter, og endte med gode tilbakemeldinger fra både prosjekterende, entreprenør, byggherre, publikum og tredjeparter.

Brødrene Dokken sin lange erfaring samt en unik teft og kultur for å finne gode løsninger, gir bedriften gode forutsetninger innenfor feltet.

 

crossmenu